Lofsdalen Home

Sökresultat:

Lövhammar, Rödbläran 7

Mysig stuga 4-bäddsstuga på Lövhammarområdet. Här har du en fantastiskt utsikt över fjälltoppar och närheten till skoterleder samt en transportled till liften.

Läs mer »

Lövhammaren, Rödbläran 18

Rödbläran 18 ligger i ett nybyggt område med rymliga och lyxiga timmerhus i populära Lövhammaren.  Stugan har ski-in/ski-out läge. 
Huset är på rymliga 152 kvm och har två våningar. Stilrent hus med exklusiv nordisk design. Huset är nybyggt och färdigställt 2022. I huset finns 10+2 bäddar fördelat på 5 sovrum.

Läs mer »

Lövhammaren, Rödbläran 12

Trevlig stuga med 10 + 3 bäddar som ligger i Lövhammarområdet. I närheten av stugan går en transportled direkt till skidbacken. Skoterleder finns också i närheten av stugan.

Läs mer »

Lövhammaren, Högbäcken 1

Familjär 6-bäddsstuga på Lövhammarområdet med naturnära miljö runt husknuten. Här har du vacker utsikt över fjälltoppar och skog. Från stugan kan du enkelt ta dig till ut i skidbacken via en transportled.

Läs mer »

Lövhammar, Mosippan 5

Mysig stuga i Lövhammarområdet med 4 + 2 bäddar. Skoterled samt längdskidspår finns ca 1 km från stugan. Härifrån har du möjlighet att ta dig från stugområdet ut till skidbacken med hjälp av en transportled.

Läs mer »

Lövhammaren, Linnean 7

Familjär stuga med 6 bäddar i tre sovrum. Här finns braskamin, bastu, diskmaskin, tvättmaskin och motorvärmaruttag. Ski in/Ski out via transportled.

Läs mer »

Lövhammaren, Linnean 2

Trevlig stuga med 8+2 bäddar, tre sovrum och en sovalkov. Här finns bastu, braskamin, diskmaskin, tvättmaskin och terrass med grill. Ski in/ski out via transportled.

Läs mer »

Boka boende:

Kontakta Oss: