Lofsdalen Home

Björnidet, Lägenhet 26C

Björnidet, Lägenhet 26C

Renoverad lägenhet på 91 kvm med 8+2 bäddar fördelade i fyra sovrum. Två badrum med WC och dusch. Lägenheten har även bastu, 100/100 Mbit/s fiber och Wi-Fi, torkskåp, tvättmaskin, , luftvärmepump för värme och kyla motorvärmaruttag samt ett eget rymligt förråd för skidor och cyklar. Gästerna på Björnidet har tillgång till en gemensam välutrustad vallabod för skid- och cykelvård. Grillplatser finns vid huset och på naturområdet framför huset, med vacker utsikt mot sjön och fjällen. Den belysta gångvägen vid Björnidet leder direkt till fjällanläggningen åt ena hållet och till bykärnan med restauranger, sportbutik och ICA åt andra hållet. Längdspåret finner ni direkt runt husknuten

Kök: Nybyggt, modern och fullt utrustat kök med kyl, frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Här finns en rymlig soffa framför TVn. Wi-Fi finns i lägenheten.

Badrum: Två badrum med dusch och WC, i ena badrummet finns även bastu och tvättmaskin.

Sovrum: I lägenheten finns fyra sovrum, två rum med dubbelsäng och de andra två rummen med varsin våningssäng där underslafen är 140cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd.

Övrigt: Lägenheten har egen ingång och ligger på övre plan med en rymlig balkong i söderläge. Ett torkskåp är placerat i lägenhetens entré. Till lägenheten hör ett låsbart och rymligt förråd för skidor och cyklar samt motorvärmaruttag. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur är inte tillåtet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET