Lofsdalen Home

Björnidet, Lägenhet 26C

Björnidet, Lägenhet 26C

Nyrenoverad  lägenhet på övre plan med gångavstånd till bykärnan & fjällanläggningen. Lägenhet 26C har 8+2 bäddar i fyra sovrum varav två med dubbelsäng. Lägenheten har ett nytt kök, två badrum samt bastu. 

Internet och wifi via fiber 100/100 Mbit/s, TV med Chromecast, torkskåp, tvättmaskin, luftvärmepump för värme och kyla, motorvärmaruttag samt ett eget rymligt förråd för skidor och cyklar.

På Björnidet har du även tillgång till en gemensam välutrustad vallabod för skid- och cykelvård. Grillplatser finns vid huset och på naturområdet framför huset, med vacker utsikt mot sjön och fjällen. Den belysta gångvägen vid Björnidet leder direkt till fjällanläggningen åt ena hållet och till bykärnan med restauranger, sportbutik och ICA åt andra hållet. Längdspåret finner ni direkt runt husknuten

Kök: Nybyggt, modernt och fullt utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsug & kaffebryggare mm

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Här finns en rymlig hörnsoffa framför TVn. Chromecast finns installerad i TVn och internetanslutning med wifi finns tillgängligt i hela lägenheten.

Badrum 1: Nybyggt extra badrum med dusch och WC.

Badrum 2: Badrum med dusch och WC samt bastu och tvättmaskin.

Sovrum: I lägenheten finns fyra sovrum varav två med dubbelsäng och två med våningssäng där underslafen är 140cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd.

Arbetsplats: I ett av sovrummen finns en arbetsplats med skrivbord och kontorsstol samt skrivbordslampa, bildskärm samt extra TV.

Entré och hall: Lägenhetens entré och hall är utrustad med extra generöst förvaringsutrymme för kläder och utrustning. Torkskåp är placerad i entré.

Övrigt: Lägenheten har egen ingång och ligger på övre plan med balkong i söderläge. Till lägenheten hör ett låsbart och rymligt förråd för skidor och cyklar samt motorvärmaruttag. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur är inte tillåtet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET