Lofsdalen Home

Björnidet, Lägenhet 28B

Björnidet, Lägenhet 28B

Lägenheten är på 91 kvm med 8+2 bäddar fördelade i fyra sovrum. Lägenheten har bastu, Wi-Fi, torkskåp, motorvärmaruttag samt ett eget rymligt förråd för skidor och cyklar. Gästerna på Björnidet har tillgång till en gemensam välutrustad vallabod för skid- och cykelvård. Grillplatser finns vid huset och på naturområdet framför huset, med vacker utsikt mot sjön och fjällen. Den belysta gångvägen vid Björnidet leder direkt till fjällanläggningen åt ena hållet och till bykärnan med restauranger, sportbutik och ICA åt andra hållet. Längdspåret finner ni direkt runt husknuten

Kök: Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Här finns en rymlig soffa framför TVn. Wi-Fi finns i lägenheten.

Badrum: Ett badrum med dusch, bastu och tvättmaskin.

Sovrum: I lägenheten finns fyra sovrum, två rum med en dubbelsäng i vardera och de andra två rummen med varsin våningssäng där underslafen är 140cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd.

Övrigt: Lägenheten har egen ingång och ligger på nedre plan med en rymlig uteplats i söderläge. Ett torkskåp är placerat i lägenhetens entré. Till lägenheten hör ett låsbart och rymligt förråd för skidor och cyklar samt motorvärmaruttag. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur inte tillåtet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET