Lofsdalen Home

Björnidet, Lägenhet 28C

Björnidet, Lägenhet 28C

Lägenheten är på totalt 91 kvm med 10+3 bäddar fördelade på fyra sovrum. Lägenheten är utrustad med bastu, torkskåp, tvättmaskin, Wi-Fi, motorvärmaruttag samt ett till lägenheten hörande förråd för skidor, cyklar och annan fritidsutrustning. Gästerna på Björnidet har även tillgång till en gemensam och välutrustad vallabod för skid- och cykelvård samt en gemensam grillplats med den underbara naturen i nära anslutning. Från lägenheten har ni gångavstånd till bykärnan med affärer, restauranger och byns alla möjliga aktiviteter. Det går även bra att gå till liftstationen, en promenad på ca 10 minuter. Det belysta längdspåret finner ni i direkt anslutning till husknuten.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare samt diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i en öppen planlösning ihop med köket. Här finns två soffor framför TV:n och en fotölj samt skrivbord. Wi-fi finns att tillgå i lägenheten.

Badrum: Ett badrum med toalett, dusch, bastu.

Sovrum: I lägenheten finns fyra sovrum, ett rum med dubbelsäng, två rum med våningssäng där underslafen är 140cm bred (familjevånings-säng), ett rum med två våningssängar varav en underslag är 140 cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd.

Övrigt: Lägenheten ligger på övre plan, med egen entré och har en balkong i underbart söderläge med utsikt över de fantastiskt vackra Sömlingshågna och Svanhågna. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur ej heller tillåtet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET