Lofsdalen Home

Bynära, Strandvägen 2A

Bynära, Strandvägen 2A

Exklusiv 14-bäddsstuga i hög standard alldeles intill Lofssjön med utsikt över fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd till restauranger, butiker och aktiviteter. Stugan är perfekt utrustad för större familjer och sällskap. Dubbel takhöjd i allrummet skapar en harmonisk och lyxig miljö. Terras i söderläge med utsikt över Lofssjön och fjälltopparna.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin & mikro.

Vardagsrum: Öppen planlösning på nedre plan tillsammans med köket. Vardagsrum med rymlig soffa & TV.

Badrum: Här finns två badrum bredvid varandra. Ett badrum med dubbeldusch och rymlig bastu med utsikt över Lofssjön och fjälltoppar. Från bastun finns även en dörr ut på altanen. Det andra badrummet är med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum: I stugan finns fyra sovrum fördelat på två plan i stugan. Två sovrum finns på nedre plan, där ett av rummen är med dubbelsäng och det andra rummet har två våningssängar som är 90cm bred. På övre plan finns två sovrum där vardera rum hat en våningssäng med 90cm breda madrasser samt en 140cm bred säng.

Övrigt: Rymlig parkering med motorvärmare finns. Här finns även en stor altan, med solläge alldeles bredvid Lofssjön. Här har du gångavstånd till bykärnan, skidanläggningen och längdskidspåren. Rökning och husdjur är förbjudet i stugan.

Avresestädning är obligatoriskt och ingår vi bokning av hyresobjektet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET