Lofsdalen Home

Bynära, Strandvägen 2B

Bynära, Strandvägen 2B

Exklusiv 12-bäddsstuga i hög standard alldeles intill Lofssjön med utsikt över fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd till restauranger, butiker och aktiviteter. Stugan är perfekt utrustad för större familjer och sällskap. Dubbel takhöjd i allrummet skapar en harmonisk och lyxig miljö. Terras i söderläge med utsikt över Lofssjön och fjälltopparna.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin & mikro. Här har du en köksö med sittplatser.

Vardagsrum: Öppen planlösning på nedre plan tillsammans med köket. Vardagsrum med rymlig soffa & TV.

Badrum: Här finns två badrum bredvid varandra. Ett badrum med dubbeldusch och rymlig bastu med utsikt över Lofssjön och fjälltoppar. Från bastun finns även en dörr ut till altanen. Det andra badrummet är med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum: I stugan finns fyra sovrum fördelat på två plan i stugan. Två sovrum finns på nedre plan, där båda rummen har dubbelsäng. Övre plan finns två sovrum som är spegelvända med en våningssäng och en 140cm bred säng bredvid.

Övrigt: I stugans entré finns ett rymligt kapprum för skidor och likande utrustning, i kapprummet finns ett torkskåp. Det finns en rymlig parkering med motorvärmare till stugan. Här finns även en stor altan, med solläge alldeles bredvid Lofssjön. Från stugan är det gångavstånd till bykärnan, skidanläggningen och längdskidspåren. Rökning och husdjur är förbjudet i stugan.

Avresestädning är obligatoriskt och ingår vi bokning av hyresobjektet.

Observera att denna stuga enbart går att boka per telefon.
Vänligen ring 0680-410 10 för bokning.

Detaljer