Lofsdalen Home

Fjällripan Lodge, Elghytta 1

Fjällripan Lodge, Elghytta 1

Lyxigt 14-bädds timmerstuga med vacker utsikt över Fjällripan Lodge, Lofssjön och fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd in till bykärnan med restauranger och butiker. Till liften är det en promenad på enbart 10 minuter och längdspåret finns på 3 minuters gångavstånd.

Stugan är utrustad för större sällskap. Stora och mysiga umgängesytor. Till stugan hör en separat del med egen ingång där det finns två sovrum, ett badrum samt ett stort kapprum för förvaring av utrustning och ett torkskåp.

Kök: Stort och rymligt kök med kyl/frys, spis med ugn, mikro & diskmaskin. Vid köket finns även en braskamin och en mindre soffa med soffbord.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning tillsammans köket och här finns ett fantastiskt stort matbord. Stor soffa för hela sällskapet med  TV och Wi-Fi.

Sovrum: I stugan finns totalt fem sovrum. I storstugan finns tre sovrum, två sovrum med en våningssäng i varje rum, där underslafen är 160 cm bred och ett sovrum med en 90cm bred våningssäng. I anslutning till stugan finns en separat del med egen ingång, här finns två sovrum, där ett rum med en dubbelsäng och det andra med två 90cm våningssängar.

Badrum: Det finns två badrum. Ett stort badrum med dusch och en bastu finns i storstugan. Ett mindre badrum finns i uterummet.

Husdjur: Husdjur är välkomna till Elghyttans uterum, men får inte vistas i storstugan.

Övrigt: Här finns en stor terrass med grill och utsikt över Fjällripan Lodge samt Lofssjön. Parkering finns i anslutning till stugan. Torkskåp finns i uterummet, där det även finns utrymme för förvaring av  cyklar, skidor och övrig utrustning.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET