Lofsdalen Home

Fjällripan Lodge, Hjorthytta

Fjällripan Lodge, Hjorthytta

Fantastiskt fin stuga som ligger naturskönt alldeles bredvid Lofssjön med vacker utsikt över sjö och fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd intill bykärnan samt till fjällanläggningen. Perfekt stor stuga med hög kvalité som passar större familjer/grupper. Stugan är i två plan plus en fristående del som hör till.

Kök: Stort och rymligt kök med kyl/frys, spis, ugn, micro & diskmaskin. Öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet.

Vardagsrum: Öppen planlösning tillsammans med ett fantastiskt stort matbord plats för alla. Här finns en stor och trevlig soffa, TV och trådlöst internet. Vid köket finns även en braskamin och en mindre soffa med soffbord och vacker utsikt över Lofssjön.

Sovrum: I stugan finns åtta sovrum fördelat på två våningar och ett tillhörande annex. På nedre plan finns tre stycken sovrum, ett sovrum med en våningssäng där underslafen är 160 cm bred, ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med en 90cm bred säng. På övreplan hittar du tre sovrum, ett rum med en dubbelsäng såkalald “master bedroom” och två sovrum med en våningssäng i vardera rum där underslafen är bredare 160 cm. I anslutning till stugan finns ett annex där du har ett sovrum med två våningssängar.

Badrum: Ett stort badrum på nedre plan med dusch och en bastu. På övre plan finns ett mindre badrum med dusch och ett badrum tillhör “maser bedroom” som har en dubbelsäng och fotöljer. Även ett mindre badrum finns i uterummet.

Annex: Den fristående delen är som en liten egen stuga med egen ingång. Det finns en liten hall, ett sovrum med två våningssängar, litet pentrykök oh ett badrum med dusch.

Övrigt: Här finns en stor och rymlig terrass med grill och magisk utsikt över Lofssjön. Intill stugan finns egen “udde” med stora bänkar och grillplats för hela sällskapet. Parkering finns bredvid stugan med motorvärmaruttag.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET