Lofsdalen Home

Höglandet, Gösvägen 18

Höglandet, Gösvägen 18

Exklusiv stuga med 14 + 1 bäddar med stor umgängesyta för hela familjen. Stugan är på 1 & 1/2 plan med dubbel takhöjd över allrummet. Från stugan tar du dig direkt ut till skidbacken med ski in/ski out läge. Även gångavstånd till spårcentralen för längdskidor.

Kök: Fullt utrustat kök med dubbel kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin och mikro.

Vardagsrum: Öppen planlösning tillsammans med köket. Här finns ett stort och rymligt matsalsbord framför braskaminen. Soffgrupp med TV. I stugan finns Wi-Fi.

Badrum: I stugan finns två rymliga och fräscha badrum. Ett badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt dubbla handfat. Ett badrum med dusch samt bastu.

Sovrum: I stugan finns fem sovrum fördelat på två våningar. Tre sovrum finns på nedre plan, varav två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två våningssängar samt en extrabädd. Två sovrum är på övre plan med en våningssäng och en enkelsäng i varje rum. Alla sovrummen är utrustade med bra förvaringsutrymmen.

Övrigt: I hallen finns ett torkskåp. En stor parkering med tillgång till motorvärmaruttag finns. En rymlig altan i söderläge med fantastiska vyer över Lofssjön och fjälltoppar. Skidbod finns att tillgå. Rökning och husdjur är förbjuden. Stugan är inte allergivänlig men tillåter inte husdjur.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET