Lofsdalen Home

Lofsens Fjällby, Stuga R3

Lofsens Fjällby, Stuga R3

Lofsens Fjällby är en familjär stugby fördelat på 9 områden. R-området ligger precis intill längdspåret Östan och ca 100 meter från stugan ligger närmsta lift, Mellanliften. Från stugan är det även gångavstånd till restauranger, butiker och övriga aktiviteter. Stuga R3 är nyrenoverad i modern stil, med 6 bäddar fördelat i tre sovrum och mysiga umgängesytor i en öppen planlösning med kök och vardagsrum.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin & mikro.

Vardagsrum: Öppen planlösning tillsammans med köket. Här finns en mysig soffgrupp med TV och braskamin. Wi-fi och indraget fiber finns i stugan.

Sovrum: I stugan finns tre sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng & två sovrum med en våningssäng i vardera rum. I vardagsrummet finns en bäddbar puff som kan bäddas ut till en 70 cm bred extra bädd.

Badrum: I stugan finns ett badrum med dusch, bastu och tvättmaskin.

Övrigt: Stugan har en fin och rymlig terrass. En skidbod för att kunna låsa in utrustningen finns. Skotork finns. Parkering finns intill stugan och parkering med motorvärmaruttag finns i närheten av stugan. Rökning är ej tillåtet i stugan. Husdjur är inte tillåtna.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET