Lofsdalen Home

Lofsfoten 18

Lofsfoten 18

Trevlig parstuga med tio bäddar fördelade på två plan. Stugan ligger i Lofsfotens stugby med ski in/ski out läge där du har en lift (Mellanliften på pistkartan) på gångavstånd till stugan. I stugområdet finns längdskidspår & skoterleder som tar dig till fantastiska vyer.

Kök: Fullt utrustat kök med spis, ugn, diskmaskin & mikro.

Vardagsrum: Öppen planlösning på nedre plan tillsammans med köket. Rymlig soffa framför TVn & braskaminen. Chromecast finns till TVn. Wi-fi finns i stugan.

Badrum: I stugan finns två badrum på olika plan. Ett badrum med bastu och dusch på nedre plan och ett mindre badrum med dusch på övre plan.

Sovrum: I stugan finns 10 bäddar. På nedre plan finns två sovrum med dubbelsäng i båda rummen, ett av sovrummen har även en TV. På övre plan finns de andra två rummen, ett med dubbelsäng samt ett sovrum med två våningssängar.

Övrigt: I stugans entré finns ett torkskåp. Här har du en stor altan med söderläge och utsikt över fjälltoppar. En skidbod för att kunna låsa in utrustningen finns. Parkering intill stugan. Rökning är förbjuden i stugan. Stugan är ej allergivänlig då det tidigare vistats djur i den, stugan tillåter dock inte husdjur numera.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET