Lofsdalen Home

Lofsfoten 19

Lofsfoten 19

Lofsfoten är en populär stugby med liften och längskidspåren precis vid området. Härifrån är det även gångavstånd till restauranger, butiker och övriga aktiviteter. Rymlig 12-bäddsstuga med stora umgängesytor i form av öppen planlösning i vardagsrum och köket, här är det även dubbel takhöjd.

Kök: Fullt utrustat kök med spis, ugn, diskmaskin & mikro. Här finns en även espressomaskin som du kan använda, kapslar ingår ej.

Vardagsrum: Öppen planlösning på nedre plan tillsammans med köket. Vardagsrum med  en rymlig soffa framför TVn & braskaminen.

Badrum: I stugan finns två badrum på olika plan. Ett badrum med bastu på nedre plan samt ett mindre badrum på övre plan.

Sovrum: Här finns fyra sovrum fördelat på två plan. På nedre plan finns två sovrum, ett med dubbelsäng och det andra sovrummet har två våningssängar. På övre plan finns de andra två rummen, ett med dubbelsäng samt ett sovrum med två platsbyggda våningssängar.

Övrigt: I stugan finns Wi-Fi. I stugans entré finns ett torkskåp. Det finns en stor altan med söderläge och fantastisk utsikt över fjälltopparna och en skidbod där utrustningen kan låsas in. Parkering finns intill stugan. Rökning och husdjur är förbjudet i stugan.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET