Lofsdalen Home

Lövhammar, Hammarvägen 24

Lövhammar, Hammarvägen 24

Hammarvägen 24 ligger i populära Lövhammaren.  Stugan har ski-in/ski-out läge och en mycket storslagen utsikt över Lofssjön och fjäll.  Huset har två våningar med stilren nordisk design. I huset finns 6 bäddar fördelat på 3 sovrum. I huset finns även braskamin och bastu.

Kök: Köket är i öppen planlösning till vardagsrummet. Rymligt fullt utrustat kök med kyl, frys, ugn, mikro, kaffebryggare, vattenkokare och diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrummet med dubbel takhöjd och braskamin i öppen planlösning med köket. Soffgruppen är rymlig och rymmer hela familjen eller kompisgänget. Utsikten från vardagsrummet är slående.

Sovrum: På nedre plan finns ett sovrum med en 160 cm dubbelsäng samt två sovrum med våningssängar 80 cm. 

Badrum: I huset finns 2 badrum. Ett badrum med toalett, dusch, kombinerad tvättmaskin & torktumlare samt bastu. Det andra badrummet med toalett och handfat.

Övrigt: Fiber finns att tillgå. Huset har en stor terrass med söderläge och en magisk vy över Lofssjön och fjäll. All rökning i huset är strikt förbjudet. Huset tillåter ej husdjur. Elbilsladdare finns ej. På övervåningen finns ett loft med två extrasängar 80 cm.

Ski-in/ski-out ligger bortanför stugan med en transportled till skidbacken.

Avresestädning är obligatoriskt och tillkommer vid bokning av hyresobjektet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET