Lofsdalen Home

Lövhammaren, Linnean 2

Lövhammaren, Linnean 2

Trevlig stuga som ligger i Lövhammarområdet. Denna familjära stugan passar perfekt till er som vill ta er till skidbacken med ski-in/ski-out. Alldeles intill stugan går en skidled direkt till skidbacken. Skoterleder finns också i närheten av stugan.

Kök: Fullt utrustat kök med stort skafferi, kyl/fyrs, spis med ugn, mikro och diskmaskin. Öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet.

Vardagsrum: Stort allrum med soffa, braskamin, TV och en vacker utsikt över Lofssjön.

Badrum: I stugan finns ett badrum och en WC. Ett stort badrum med två duschar, WC och stor bastu. Även ett litet badrum med wc finns.

Sovrum: I stugan finns tre sovrum plus en sovalkov. På nedre plan finns ett sovrum med en dubbelsäng. På övre plan finns två sovrum med tre bäddar i varje sovrum, en dubbelsäng samt en enkelsäng. I sovalkoven som är emellan sovrummen på övre plan finns det en 120cm bred säng.

Övrigt: Fin terrass med utsikt över fjälltopparna, grill finns. Wi-fi finns i stugan. Parkering finns intill stugan med motorvärmaruttag. Alldeles intill stugan har på påstig till skidbacken med hjälp av en transportsträcka.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET