Lofsdalen Home

Lövhammaren, Rödbläran 12

Lövhammaren, Rödbläran 12

Trevlig stuga med 10 + 1 bäddar som ligger i Lövhammarområdet. I närheten av stugan går en transportled direkt till skidbacken. Skoterleder finns också i närheten av stugan.

Kök: Fullt utrustat kök, kyl/frys, spis med ugn, mikro och diskmaskin. Öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet.

Vardagsrum:  I stugan finns två allrum, ett på nedre plan med braskamin och en vacker utsikt över Lofssjön. På övre plan finns ett allrum med soffa, TV och en liten altan. 

Badrum: I stugan finns ett badrum och en WC. Ett stort badrum med dusch, WC, torkskåp & tvättmaskin. Även ett litet badrum med wc finns. 

Sovrum: I stugan finns tre sovrum. På nedre plan finns ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med en våningssäng. På övre plan finns ett sovrum med fyra bäddar, en dubbelsäng samt två enkelsängar bredvid varandra. 

Gäststuga: I anslutning till stugan finns en mysig gäststuga med stor altan. I stugan finns en dusch och stor bastu med magiskt utsikt över fjälltopparna. ( I gäststugan finns det även 1 våningssäng som har en bredare underslaf 140 cm. )

Övrigt: Fin terrass med utsikt över fjälltopparna, grill finns. Parkering finns intill stugan med motorvärmaruttag. Wi-Fi finns i stugan.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET