Lofsdalen Home

Lövhammaren, Rödbläran 18

Lövhammar, Rödbläran 18

Rödbläran 18 ligger i ett nybyggt område med rymliga och lyxiga timmerhus i populära Lövhammaren.  Stugan har ski-in/ski-out läge. 

Huset är på rymliga 152 kvm och har två våningar. Stilrent hus med exklusiv nordisk design. Huset är nybyggt och färdigställt 2022. I huset finns 10+2 bäddar fördelat på 5 sovrum. I huset finns även braskamin och bastu.

Kök: Rymligt fullt utrustat kök med kyl, frys, ugn, mikro, kaffebryggare, våffeljärn, vattenkokare och diskmaskin.

Vardagsrum: På nedre plan finns vardagsrummet med dubbel takhöjd och braskamin i öppen planlösning med köket. Soffgruppen är rymlig och rymmer hela familjen eller kompisgänget. På övre plan finns två fåtöljer att relaxa i efter bastubadet.

Sovrum: Ett master bedroom med eget badrum finns på nedre plan. De övriga fyra rummen ligger på övre plan. Två av sovrummen har dubbelsäng, de andra två har en varsin våningssäng med en 90 cm bädd och en 140 cm bädd under.

Badrum: I huset finns totalt 3 badrum. Ett badrum med toalett, tvättmaskin & torktumlare finns vid entrén. Det andra badrummet med toalett och dusch finns i anslutning till master bedroom. Det tredje badrummet med toalett, dusch samt bastu finns på övre plan.

Övrigt: Wi-fi finns i huset. Huset har en stor terrass med söderläge med en magisk vy över grästak och fjäll. Laddstolpe för elbilar finns att tillgå vid huset för en extra kostnad. Skidbod finns i anslutning till huset. All rökning i huset är strikt förbjudet. Huset tillåter ej husdjur.

Ski-in/ski-out ligger vid backen till vänster om huset.

Slutstädning är obligatorisk på detta hus. Vi erbjuder även rut-avdrag.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET