Lofsdalen Home

Mountain Lodge, Fjällräven

Mountain Lodge, Fjällräven

Panorama Mountain Lodge är ett helt nybyggt område med rymliga & lyxiga timmerhus, belägen precis vid spårcentralen för längdskidor och med möjlighet till ski-in/ski-out via en transportled. På sommaren hittar man vandring- och MTB-leder runt husknuten.

Huset är på rymliga 152 kvm och har två våningar. Stilren stuga med exklusiv nordisk design. Huset är nybyggt och färdigställt februari 2021 och har 5 sovrum med dubbelsäng i varje rum, braskamin och bastu.

Kök: Rymligt fullt utrustat kök med kyl, frys, ugn, mikro, kaffebryggare, våffeljärn, vattenkokare och diskmaskin.

Vardagsrum: På nedre plan finns vardagsrummet med dubbel takhöjd och braskamin i öppen planlösning med köket. Soffgruppen är rymlig och rymmer hela familjen eller kompisgänget. På övre plan finns en mindre soffa.

Sovrum: Ett master bedroom med eget badrum finns på nedre plan. De övriga 4 rummen ligger på övre plan. Alla sovrum har dubbelsäng.

Badrum: I stugan finns totalt 3 badrum. Ett badrum med toalett, tvättmaskin & torktumlare finns vid entrén. Det andra badrummet med toalett och dusch finns i anslutning till master bedroom. Det tredje badrummet med toalett, dusch samt bastu finns på övre plan.

Övrigt: Wi-fi finns i stugan. Huset har en stor terrass med söderläge. Laddstolpe för elbilar finns att tillgå vid huset för en extra kostnad. All rökning i huset är strikt förbjudet. Hundar är välkomna men får inte vistas i textilier, såsom soffor och sängar.

Ski-in/ski-out sker via en transportled. Viktigt att känna till är att transportleden är beroende av att Toppen-liften rullar (denna lift stängs av om det stormar/blåser för mycket på toppen).

Längdspåren hittar ni vid Hovärkens spårcentral, ett stenkast från stugan.

Vandringsleder och MTB-leder finns runt husknuten.

Slutstädning är obligatorisk på denna stuga och ingår i bokningen. Vi erbjuder även rut-avdrag.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET