Lofsdalen Home

Bynära, Strandbacken 11

Bynära, Strandbacken 11

Exklusiv stuga med 10+3 bäddar vid Lofssjön med utsikt över fjälltopparna. Från stugan har du gångavstånd till restauranger, butiker och aktiviteter. Stugan är perfekt utrustad för större familjer och sällskap. På terrassen i söderläge finns en badtunna med utsikt över Lofssjön och fjälltopparna.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin & mikro.

Vardagsrum: Öppen planlösning på nedre plan tillsammans med köket. Vardagsrum med rymlig soffa & TV. Från vardagsrummet tar ni er ut till ett uterum med umgängesytor samt en braskamin.  På övre plan finns även en bäddsoffa med en mindre TV. 

Badrum: Det finns två badrum i stugan. Ett badrum med dusch och bastu. Från det här badrummet finns även en dörr ut till altanen och en badtunna. Det andra badrummet är utrustat med toalett och dusch.  I stugan finns även en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp finns i stugan.

Sovrum: I stugan finns tre sovrum samt ett sovloft. På nedre plan finns två sovrum. Ett rum med en dubbelsäng samt ett rum med en våningssäng där underslafen är 120cm.  På övervåningen finns ett sovrum med två dubbelsängar.  På sovloftet finns en dubbelsäng. I stugan finns även en bäddsoffa med två sängplatser. 

Övrigt: I stugans entré finns ett rymligt kapprum för skidor och liknande utrustning. Här finns även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från stugan är det gångavstånd till bykärnan, skidanläggningen och längdskidspåren. Rökning och husdjur är förbjudet i stugan.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET