Lofsdalen Home

Uppvallen, Ljungbacken 20

Uppvallen, Ljungbacken 20

Nybyggd exklusiv fulltimmerstuga med 10+1 bäddar fördelade i fyra sovrum. Huset stod klart hösten 2020. Denna mysiga fjällstuga har ett fantastiskt läge med milsvid utsikt över fjällen. Skoterled och längdspår i direkt anslutning till fjällstugan, runt husknuten. Här bor ni i mysig atmosfär med lyxig interiör.

Kök: Fullt utrustat, modernt kök med kyl/frys, spis med ugn, mikro och diskmaskin. Köket är i öppen planlösning med matplatsen.

Vardagsrum: Allrum i dubbel takhöjd med en maffig renhornslampa en mysig soffgrupp, en bardisk och TV med chromecast. Wi-Fi finns i stugan. 

Badrum: I stugan finns två badrum med dusch,  i ett av badrummen finns en rymlig bastu. I stugan finns en kombomaskin med tvättmaskin & torktumlare i samma.

Sovrum: Det finns fyra sovrum i stugan. Ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med en våningssäng, ett sovrum med två våningssängar samt ett rum med två enkelsängar. På loftet finns en extrasäng man kan ställa upp.

Övrigt: Stor terrass i söderläge med fantastisk utsikt över fjälltopparna. Grillplats utanför terrassen. OBS, för att hyra denna stuga krävs att du är minst 25 år gammal. Rökning är förbjudet i stugan. Stugan är allergivänlig och tillåter inte husdjur.

Avresestädning är obligatoriskt och ingår vi bokning av hyresobjektet.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET