Lofsdalen Home

Uppvallen, Vesslan 5

Uppvallen, Vesslan 5

Mysig, 14-bäddsstuga perfekt för grupper eller större familjer med närhet till längdspår och skoterleder. Stugan är ett stort suterränghus på Uppvallen med utsikt över Lofssjön, Hovärken och Sömlingshågna. Uppvallen ligger naturnära med längdspår och skoterleder runt knuten. Till liftanläggningen och bykärnan med butiker och restauranger är det ca 3-5 km med bil. 

Kök: Fullt utrustat kök med diskmaskin, kyl/frys, spis med ugn och mikro.

Vardagsrum: Öppen planlösning i anslutning till köket med stor matplats, soffgrupp och braskamin. Här finns en trappa upp till ett öppet loft där du hittar en soffgrupp och TV.

Badrum: På entréplanet finns en relaxavdelning med bastu, dusch och wc. På övervåningen finns två mindre badrum utrustade med dusch och wc. 

Sovrum: I huset finns 14 bäddar fördelade på 6 sovrum. Alla sovrum är utrustade med våningssängar, några av de med 120 cm bred underslaf. På loftet finns två extra madrasser. 

Entréplan: Utöver relaxavdelningen finner du här en rymlig hall, skidbod samt tvättstuga med tvättmaskin och torkrum.

Övrigt: Stugan har stor altan i söderläge och grillplats utanför huset finns också. Parkering med 2 motorvärmare.  Rökning och husdjur är förbjudet i stugan.

Detaljer

BOKA DET HÄR BOENDET