Lofsdalen Home

Björnidet 26c

Renoverad lägenhet på 91 kvm med 6+2 bäddar fördelade i tre sovrum. Lägenheten har bastu, Wi-Fi, torkskåp, tvättmaskin, parkeringsplats med motorvärmaruttag samt ett eget rymligt förråd för skidor och cyklar. Gästerna på Björnidet har tillgång till en gemensam välutrustad vallabod för skid- och cykelvård. Grillplatser finns vid huset och på naturområdet framför huset, med vacker utsikt mot sjön och fjällen. Den belysta gångvägen vid Björnidet leder direkt till fjällanläggningen åt ena hållet och till bykärnan med restauranger, sportbutik och ICA åt andra hållet. Längdspåret finner ni direkt runt husknuten.

Kök: Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Här finns en rymlig soffa framför TVn. Wi-Fi finns i lägenheten.

Badrum: Ett badrum med dusch, bastu och tvättmaskin.

Sovrum: I lägenheten finns tre sovrum, ett rum med en dubbelsäng och de andra två rummen med varsin våningssäng där underslafen är 140cm bred. I underslaferna räknas en del som extrabädd.

Övrigt: Lägenheten har egen ingång och ligger på nedre plan med en rymlig uteplats i söderläge. Ett torkskåp är placerat i lägenhetens entré. Till lägenheten hör ett låsbart och rymligt förråd för skidor och cyklar samt parkeringsplats med motorvärmaruttag. Rökning är ej tillåtet i lägenheten. Husdjur tillåtna, observera att husdjuren INTE får vistas i textilier, såsom soffa och sängar.