Lofsdalen Home

Bynära

Runtom i Lofsdalens bykärna finns flera personliga stugor i varierande storlekar. Dessa stugor ligger med närhet till byns restauranger och butiker samt till liftanläggningen och elljusspåret. Här bor du i dalen, nära Lofssjön, omgiven av vackra fjälltoppar.

Bynära, Hammar

Mysig stuga med 8 bäddar i två sovrum och en sovalkov. Stugan är utrustad med bastu, braskamin, diskmaskin och terrass.

Bynära, Hanslättsvägen 1

Modern stuga med 5+3 bäddar i två sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, torkskåp, tvättmaskin, diskmaskin, skid/cykelbod, motorvärmaruttag, terrass och grillkåta. Tillåter husdjur.

Bynära, Moséns

Trevlig stuga med 7 bäddar fördelat på tre sovrum och en sovalkov. Utrustad med bastu, braskamin, diskmaskin och tvättmaskin. Tillåter husdjur.

Bynära, Sjöudden 1

Mysig stuga intill Lofssjön med 2+3 bäddar. Ett sovrum i huset och en sovstuga på tomten. Utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och Wi-Fi.

Bynära, Strandbacken 11

Exklusiv stuga med 10+3 bäddar vid Lofssjön med utsikt över fjälltopparna. Från stugan har du gångavstånd till restauranger, butiker och aktiviteter.

Bynära, Strandvägen 2A

Exklusiv stuga med 12 bäddar i fyra sovrum. Välutrustad med bastu, diskmaskin, tvättmaskin, torkskåp, torktumlare, Wi-Fi, motorvärmaruttag och terrass.

Bynära, Strandvägen 2B

Exklusiv stuga med 12 bäddar i fyra sovrum. Välutrustad med bastu, diskmaskin, tvättmaskin, torkskåp, torktumlare, Wi-Fi, skidbod, motorvärmaruttag och terrass.

Bynära, Tjädervägen 12

Familjär och modern stuga med 8 bäddar fördelade i fyra sovrum. Centralt läge med gångavstånd till ICA, restauranger och byns alla aktiviteter. Tillhörande stugan finns även en vedeldad badtunna, braskamin och bastu.

Bynära, Tjädervägen 24

Modern stuga med 12 bäddar i fem sovrum. Välutrustad med bastu, braskamin, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, Wi-Fi och terrass.