Lofsdalen Home

om oss

L HOME - SKOTERUTHYRNINGEN - SKOTERKÖKET

L Home eller så kallade Lofsdalen Home är en del av Lofsdalens Väg & Vakt AB. Vi har våra lokaler i Skoterhuset i Lofsdalen, där vi erbjuder ett flertal tjänster så som boendeförmedling, städ, stugvärdstjänster, skoter- & cykeluthyrning, guidade turer, verkstad, butik och mat via Skoterköket. Vår vision är att erbjuda en helhetslösning med stor kompetens och serviceinriktad personal.

Vi fokuserar mycket på paketering av resor, främst till företag men också till privatpersoner. Kickoff-, bröllop- eller varför inte födelsedagsresa, vi bemöter alla tänkbara förfrågningar. Vi samarbetar aktivt med flera aktörer i byn för att kunna möta våra kunders efterfråga.

Vi har många ben att stå på i vårt arbete och det kanske är just därför vi älskar våra varierande dagar. Vi är totalt 10 fast anställda på Skoterhuset och under högsäsongen har vi extrapersonal som jobbar med restaurangen, skoteruthyrningen eller städ.

L HOME

L Home är en boendeförmedling i Lofsdalen med omnejd som erbjuder förmedling av privata semesterhem året om. utöver stugförmedlingen erbjuder vi även städ & stugvärdstjänster, hyra av linneset, barnstol & barnsäng

LOFSDALENS SKOTERUTHYRNING

Lofsdalens Skoteruthyrning erbjuder aktiviteter som får hjärtat att slå några extra slag. På vintrarna erbjuder vi snöskoteruthyrning och flera olika typer av guidade turer. På somrarna har vi uthyrning av el-mtb, downhillcyklar, guidade turer och instruktörer. Året om håller vi vår butik och verkstad öppen.

SKOTERKÖKET

Restaurang skoterköket erbjuder kvalitativ mat med fokus på vilt kött ifrån närområdet. Hit kommer du för att äta en god lunch i härlig atmosfär med sjön och fjälltopparna som utsikt.

Vi som jobbar på L-home

Linnea Wixner #1

Snabbfakta: Född och uppvuxen i Söderhamn, 27 år gammal. Svårt att sitta still, vill alltid ha något att göra. Spenderar helst sin fritid ute, så som köra skoter, tränar eller plockar svamp och bär. Älskar att umgås med familj och vänner. 

Favorit skoter? Skidoo summit 600, 146

Jobbat på L-home sedan? Våren 2018

Kollegors beskrivning om dig? Vår klippa och L Homes lexikon

Linnéa Långström #2

Snabbfakta: Född och uppvuxen i Hede, 33 år gammal. En lugn och kreativ själ som alltid har nära till skratt, men även gillar kluriga utmaningar. På fritiden lagar jag gärna mat tillsammans med vänner, spelar spel eller spenderar tiden ute i naturen.

Vilken skoter kör du helst? Lynx 600 E-Tec

Jobbat på L-home sedan? Maj 2021

Kollegors beskrivning om dig? Bjuder på sig själv

Linnea Björnfot #3

Snabbfakta: Född och uppvuxen i Otterbäcken, 32 år gammal. En mångsysslare, men föredrar uteaktiviteter med lite fart i eller bollsport. Också en kreativ själ som gärna målar, pysslar & gör läderslöjd. Tar gärna ett glas rött med vänner.

Vilken Skoter kör du helst? Skidoo Summit 600, 146

Jobbat på L-Home sedan? Juni 2022

Kollegors beskrivning om dig? Lugn och finurlig 

Sussis bild

 Sussi Henneberg

Snabbfakta: Född och uppvuxen på Lidingö, 47 år gammal.  Älskar att resa! Men njuter gärna av svensk natur också, så som plocka svamp och långa promenader med hunden.  Umgås gärna med vänner och tar ett glas vin. Men det bästa hänget är med sina två tonårsgrabbar.

Vilken skoter kör du helst? Bestämmer mig efter säsongen

Jobbat på L-Home sedan? Juni 2022

Kollegors beskrivning om dig? En försiktig sprudlare

Marina Mattsson

Snabbfakta:  Född och uppvuxen i Överammer, 32 år gammal. En problemlösande, kattälskande människa med gröna fingrar. Hon trivs lika väl ute i naturen som hemma i köket. På fritiden umgås hon med vänner och familj.

Vilken skoter kör du helst? Polaris XCR 

Jobbat L-Home sedan? September 2022

Kollegors beskrivning om mig?  Eftertänksam och sprallig