Lofsdalen Home

Om oss

skoterhuset

L HOME - SKOTERUTHYRNINGEN - SKOTERKÖKET

L Home eller så kallade Lofsdalen Home är en del av Lofsdalen Skoter & Transport AB. Vi har våra lokaler i Skoterhuset i Lofsdalen, där vi erbjuder ett flertal tjänster så som boendeförmedling, städ, stugvärdstjänster, skoter- & cykeluthyrning, guidade turer, verkstad, butik och mat via Skoterköket. Vår vision är att erbjuda en helhetslösning med allt man kan tänkas behöva under sin resa under ett tak.

Vi fokuserar mycket på paketering av resor, främst till företag men också till privatpersoner. Vi samarbetar aktivt med flera aktörer i byn för att kunna möta våra kunders efterfråga.

Vi har många ben att stå på i vårt arbete och det kanske är just därför vi älskar våra varierande dagar. Vi är totalt 10 fast anställda på Skoterhuset och under högsäsongen har vi extrapersonal som jobbar med restaurangen, skoteruthyrningen eller städ.

L HOME

L Home är en boendeförmedling i Lofsdalen med omnejd som erbjuder förmedling av privata semesterhem året om. utöver stugförmedlingen erbjuder vi även städ & stugvärdstjänster, hyra av linneset, barnstol & barnsäng

LOFSDALENS SKOTERUTHYRNING

Lofsdalens Skoteruthyrning erbjuder aktiviteter som får hjärtat att slå några extra slag. På vintrarna erbjuder vi snöskoteruthyrning och flera olika typer av guidade turer. På somrarna har vi uthyrning av el-mtb, downhillcyklar, guidade turer och instruktörer. Året om håller vi vår butik och verkstad öppen.

SKOTERKÖKET

Restaurang skoterköket erbjuder kvalitativ mat med fokus på vilt kött ifrån närområdet. Hit kommer du för att äta en god lunch i härlig atmosfär med sjön och fjälltopparna som utsikt.

Vilka är vi som jobbar på L Home?

Fredrik

Ägare

Sofia

gruppresor & Reception

Emma

marknadsföring & reception

Linnea w

ekonomi & reception

Linnéa l

städ & reception

Tomas h

Stugvärd