Lofsdalen Home

höglandet

Uppe på Höglandet bjuds du på storslagna vyer över Lofssjön och fjälltopparna. Här finns många nybyggda och moderna stugor som håller hög standard. Höglandet ligger naturnära invid fjället Hovärken och vintertid bor du inte långt från skidbacken, längdspåren och skoterlederna. En del stugor ligger i anslutning till skidleden som tar dig direkt ut i liftsystemet. Sommartid hittar du vandrings- och cykellederna precis runt knuten. Med bil är det ca 3 km till liftanläggningen och bycentrum med butiker och restauranger.

Höglandet, Forellvägen 1

Exklusiv stuga med 12 bäddar i fem sovrum. Stugan har braskamin, Wi-Fi, bastu, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och motorvärmaruttag. Ski in/Ski out till skidbacken.

Höglandet, Forellvägen 3

Exklusiv stuga med 10 bäddar i fem sovrum. Stugan har braskamin, Wi-Fi, bastu, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och motorvärmaruttag. Ski in/Ski out till skidbacken.

Höglandet, Gäddvägen 17A

Modern stuga med hög standard på Höglandets område. Denna fantastiska stuga är perfekt för familjer som vill ha närhet till längd- skoterleder som finns i anslutning till stugan. 

Höglandet, Gäddvägen 17B

Nybyggd lägenhet i ett suterränghus på Höglandets område. Denna fantastiska stuga är perfekt för mindre familjer som vill ha närhet till längd- skoterleder som finns i anslutning till stugan.