Lofsdalen Home

VI ÄR din förmedlare i Lofsdalen

Tjäna pengar för de veckor du själv inte nyttjar ditt fjällboende. Vi på Lofsdalen Home hjälper dig enkelt och tryggt! Vi erbjuder en helhetslösning i form av stugförmedling, fastighetsservice och städtjänster. Vi tar inga fasta kostnader för att hyra ut din stuga, vi tar provision på de veckor vi hyr ut.

uPPSTARTANDET AV UTHYRNINGSPROCESSEN

Väljer du att förmedla ditt boende via oss på Lofsdalen Home sköter vi allt gällande uthyrningsprocessen. Vi startar upp samarbetet på följande sätt:

1. Vi kommer överens med dig som ägare om en prissättning på objektet och vilket pris stugan kommer att hyras ut för. Vi kommer även överens om ni har några speciella önskemål och skräddarsyr vårt samarbete utefter era behov och önskemål.

2. Vi rekommenderar våra stugägare att anlita en fastighetsservice på huset, antingen via oss eller annat företag i Lofsdalen för att säkerställa att huset alltid är i gott skick, samt att våra gäster har någon som står till tjänst om något problem i stugan skulle uppstå.

3. Vi på L Home skriver en objektsbeskrivning av huset och anlitar en fotograf som tar bilder.

4. Vi lägger upp stugan online på bland annat vår hemsida lofsdalenhome.se med information och bilder på stugan. Vi öppnar sedan upp stugan för onlinebokning utefter era inlämnade uthyrnings-veckor. Du får ett automatiskt mail från vårt bokningssystem så fort det görs en bokning på din stuga och pengarna betalas ut till er stugägare.

vÅR ERSÄTTNING I FORM AV PROVISION

Att förmedla sin stuga via oss på L Home innebär inga fasta kostnader. Vi erhåller enbart en provision när vi förmedlat boendet. Provisionen täcker hela uppstartandet av samarbetet, fotografering, objektsbeskrivning, prissättning, marknadsföring av din stuga, kundtjänst, nyckelutlämning, och avsyning vid avresa. Kontakta oss för exakta provisionsnivåer.

Du bestämmer hur många veckor du vill förmedla

Du som ägare väljer själv hur många veckor du vill förmedla. En eller flera veckor, sommar som vinter. Väljer du att förmedla 5 eller fler högsäsongsveckor får du en lägre provisionsnivå.

Vår utländska samarbetspartner

Vi har ett samarbete med en belgisk agentur som hjälper oss att fylla flera veckor under sommaren när trycket från den svenska turismen inte är lika hög. Det är upp till dig som stugägare att avgöra om du skulle vilja inleda ett samarbete med agenturen.

L Home – en helhetslösning i samarbete med Skoterhuset

L Home är en del av Skoterhuset i Lofsdalen där vi har reception och kontor. I Skoterhuset finns även en restaurang, Skoterköket, som erbjuder vällagade råvaror från närområdet. L Homes styrka är att vi erbjuder en helhetslösning till våra gäster i form av boende, aktiviteter och mat, allt under samma tak. En betryggande detalj i vårt företag är att vi enbart har fast anställda som jobbar året runt med stugförmedlingen. Vi finns även tillgängliga på telefon 24h/dygnet året om – ni ägare och våra gäster kan alltid nå oss via telefon.

Förmåner att hyra ut via oss

Du som stugägare uppskattas av oss på L Home i form av en fin förmånrabatt som gäller hos oss på Skoterhuset. Vi har även fina erbjudanden till våra gäster i form av förmåner om man bokar boende via oss. Dessa förmåner varierar beroende på säsong.

Grupp och företagsresor

Vi paketerar gruppresor med bland annat boende, skoterturer, skidåkning & mat. Vi samarbetar aktivt med flera aktörer i Lofsdalen för att kunna erbjuda vad än kunden efterfrågar. Vi har stor förfrågan på gruppbokningar och har en i personalen som jobbar aktivt med att söka företag som vill besöka oss. Gruppresorna gör att vi får en högre beläggning under mellanperioderna när det inte är lovveckor.