Lofsdalen Home

LOFSENS FJÄLLBY

Lofsens Fjällby är en stor stugby vid foten av fjället Hovärken. Stugbyn är uppdelad i två delar, Lofsens Fjällby övre och Lofsens Fjällby nedre. I den övre delen är stugorna fördelade i områden från 10-100 och i den nedre delen är stugorna fördelade i bokstavsområden från L till R. De mysiga stugorna i Lofsens Fjällby är välutrustade och samtliga har braskamin och bastu. Här kan du välja att bo i stuga med 4, 6 eller 8 bäddar. Här bor du nära liftanläggningen, längdspår och på gångavstånd till butiker och restauranger.

Lofsens Fjällby, Stuga R3

Stuga R3 är nyrenoverad i modern stil, med 6 bäddar fördelat i tre sovrum och mysiga umgängesytor i en öppen planlösning med kök och vardagsrum.   

Lofsens Fjällby, 4-bäddar

Mysiga stugor med 4 bäddar fördelat på två sovrum. Alla stugor har diskmaskin, bastu, braskamin och Wi-Fi. För mer info se respektive hus.

Lofsens Fjällby, 6-bäddar

Mysiga stugor med 6 bäddar fördelat på tre sovrum. Alla stugor har diskmaskin, bastu, braskamin och Wi-Fi. För mer info se respektive hus.

Lofsens Fjällby, 8-bäddar

Mysiga stugor med 8 bäddar fördelat på fyra sovrum. Alla stugor har diskmaskin, bastu, braskamin och Wi-Fi. För mer info se respektive hus.