Lofsdalen Home

LOFSFOTEN

Här bor ni i rymliga och familjära stugor med skidbacken och längdspåren precis utanför dörren. De mysiga och moderna stugorna i Lofsfoten har 12 bäddar och passar perfekt för det större sällskapet. Lofsfotens Stugby är belägen alldeles intill Mellanliften som tar dig ut i liftsystemet och längdspåret Östan hittar du runt knuten. Liftanläggningen, restauranger och butiker ligger på ca 1 km gångavstånd och till bycentrum är det ca 2-3 km.

Lofsfoten 14

Rymlig stuga med 12 bäddar i fyra sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, torkskåp, diskmaskin, skidbod och terrass i söderläge. Ski in/Ski out via Mellanliften. Tillåter husdjur.

Lofsfoten 17

Trevlig parstuga med tio bäddar fördelade på två plan. Stugan ligger i Lofsfotens stugby med ski in/ski out läge där du har en lift (Mellanliften på pistkartan) på gångavstånd till stugan. Tvättmaskin finns i stugan. Stugan tillåter husdjur.

Lofsfoten 18

Trevlig parstuga med tio bäddar fördelade på två plan. Stugan ligger i Lofsfotens stugby med ski in/ski out läge där du har en lift (Mellanliften på pistkartan) på gångavstånd till stugan.

Lofsfoten 19

Rymlig stuga med 12 bäddar i fyra sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, Wi-fi, torkskåp, diskmaskin, skidbod och terrass i söderläge. Ski in/Ski out via Mellanliften.

Lofsfoten 20

Rymlig stuga med 12 bäddar i fyra sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, torkskåp, diskmaskin, skidbod och terrass i söderläge. Ski in/Ski out via Mellanliften.