L Home

Fjällripan Lodge, Elgen 1

Bekvämligheter

  • Kvm: 157 kvm
  • Bäddar: 14 Bäddar
  • Antal sovrum: 5
  • Bastu
  • Torkskåp
  • Husdjur: Ja, med restriktioner. Se information gällande husdjur nedan.

Lyxig boende i en timmerstuga på Fjällripan Lodge, Elghyttan 1 floor. Från stugan har du gångavstånd till bykärnan, skidspåren & till skidbacken. Intill stugområdet finns även en skoterled.

Fjällripan Lodge, 14-bädds privat stuga

Lyxigt timmerstuga med vacker utsikt över Fjällripan Lodge, Lofssjön och fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd intill bykärnan samt till fjällanläggningen. Intill stugan finns ett uterum, med separat ingång, där det är 2 sovrum, 1 mindre badrum samt stort varmt skidförråd/torkrum.

Kök: Stort och rymligt kök med kyl/frys, spis med ugn, mikro & diskmaskin.

Vardagsrum: Öppen planlösning tillsammans med ett fantastiskt stort matbord. Här finns stor och trevlig soffa, TV och trådlöst internet. Vid köket finns även en braskamin och en mindre soffa med soffbord.

Sovrum: I storstugan finns 3 stycken sovrum, två sovrum med en våningssäng i varje rum där underslafen är 160 cm bred och ett sovrum med en enkel våningssäng. I anslutning till stugan finns ett uterum där du har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett sovrum med två våningssängar i ett rum.

Badrum: Ett stort badrum med dusch och en bastu.
Ett mindre badrum finns i uterummet.

Husdjur: Husdjur är välkomna till Elghyttans uterum, men får inte vistas i storstugan.

Övrigt: Här finns en stor terrass med grill och utsikt över fjällripan Lodge samt Lofssjön. Parkering finns i anslutning till stugan.