L Home

Fjällripan Lodge, Hjortehyttan

Bekvämligheter

  • Kvm: 241 kvm
  • Bäddar: 15+3
  • Antal sovrum: 5+2
  • Husdjur: Ja
  • Bytesdag: Söndag

Exklusiv stuga med hög kvalité alldeles intill Lofssjön. Perfekt till större familjer/grupper.

Fjällripan Lodge, 18-bädds privat stuga

Fantastiskt fin stuga som ligger naturskönt alldeles bredvid Lofssjön med vacker utsikt över fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd intill bykärnan samt till fjällanläggningen.
Stugan är i två plan plus en fristående del som hör till.

Kök: Stort och rymligt kök med kyl/frys, spis med ugn, micro & diskmaskin.

Vardagsrum: Öppen planlösning tillsammans med ett fantastiskt stort matbord. Här finns stor och trevlig soffa, TV och trådlöst internet. Vid köket finns även en braskamin och en mindre soffa med soffbord och vacker utsikt över Lofssjön.

Sovrum: I storstugan på nedre plan finns 3 stycken sovrum, 1 sovrum med en våningssäng där underslafen är 160 cm bred, 1 sovrum med en dubbelsäng och 1 sovrum med en enkelsäng, kan bäddas ut till två pers. På övreplan hittar du 3 sovrum, 2 med en dubbelsäng i varje rum och 1 sovrum med en våningssäng där underslafen är bredare 160 cm.
I anslutning till stugan finns ett uterum där du har 1 sovrum med två våningssängar.

Badrum: Ett stort badrum med dusch och en bastu på nedre plan. Övre plan har du 2 badrum ett mindre badrum med dusch och ett badrum finns i anslutning till ett sovrum på andra våningen med en dubbelsäng ”master bedroom”. Även ett mindre badrum finns i uterummet.

Övrigt: Här finns en stor terass med grill och utsikt över Lofssjön. Parkering finns i anslutning till stugan.