L Home

Fjällripan Lodge, Stabburet

Bekvämligheter

  • Kvm: 175 kvm
  • Bäddar: 14 Bäddar
  • Antal sovrum: 6
  • Husdjur: Nej
  • Ej allergivänlig
  • Bytesdag: Söndag

Exklusiv stuga på Fjällripan Lodge med altanen alldeles intill Lofssjön.

Fjällripan Lodge, 14-bädds privat stuga

Fantastiskt fin stuga som ligger alldeles bredvid Lofssjön med vacker utsikt över fjälltoppar. Från stugan har du gångavstånd intill bykärnan samt till fjällanläggningen. Stugan är uppdelad i 4 våningar.

Kök: Stort och rymligt kök med kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, kaffemaskin & diskmaskin.

Vardagsrum: I stugan finns två vardagsrum på två olika plan i stugan. På bottenplan finns ett vardagsrum med en öppen planlösning tillsammans med köket. Här finns stor soffa med vacker utsikt över sjön och en braskamin som värmer er gott. På mellanvåningen finns en mindre soffa, TV och mjuka fåtöljer. I stugan finns trådlöst internet.

Sovrum: Här finns 6 sovrum fördelat på två våningar. På entréplan finns två sovrum med en dubbelsäng i vardera rum. På övervåningen finns 4 sovrum, 2 sovrum har en dubbelsäng var, ett sovrum har en våningsäng och ett sovrum har 2 dubbelsängar med en delad vägg.

Badrum: 2 stora badrum i toppskick fördelat på de olika våningarna. Ett badrum med en stor bastu i anslutning finns på entréplanet. Det andra badrummet finns på övervåningen, där finns även en mindre WC. I stan finns tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Här finns en stor terass med grill och utsikt över Lofssjön. Parkering finns i stugområdet.