L Home

Sommaraktiviteter som passar alla

Sommaraktiviteter som passar alla

juni 29, 2020 • Under: Aktiviter

0

Lofsdalen erbjuder fantastiska förutsättningar för en aktiv sommarsemester. Ni hittar allt ifrån vattenaktiviteter, fiske, cykling i alla dess former till fantastisk vandring i storslagen natur.

Vattenaktiviteter

Under en solig & fin sommardag finns det inget bättre än att ta sig ut på Lofssjön. Fantastisk utsikt och härliga badmöjligheter finner ni längs sjöns strandkant. På Karins Sportbod kan ni hyra båt, kanotm kajak & S.U.P.

MTB-cykling

Vilken cykel passar dig bäst? Fatbike, MTB eller en elcykel? Karins sportbod hjälper dig gärna med att hyra ut cyklar till dig. Ta dig sedan en cykeltur upp på fjället eller en tur runt sjön. Lofsdalen har under sommaren 2020 påbörjat ett arbete med att utveckla och utöka MTB-leder. Det skall finnas leder som passar alla från den minste i familjen till den mer avancerade cyklisten.

Downhill

På fjällanläggningen finner du 16 km långa leder som är anpassade för olika nivåer. En rolig aktivitet för familjen, kompisgänget eller varför inte företaget.

Ta hjälp av personalen på anläggningen om du behöver tips, råd eller hjälp. Cykel kan hyras på Karins sportbod eller Fjällanläggningen.

Frisbeegolf

Utmana familjen eller kompisgänget i Lofsdalens frisbeegolf-bana. Det är en rolig 9-hålsbana i varrierande terräng som ligger uppe vid Fjällanläggningen. Har ni aldrig provat på att spela frisbeegolf förut så är det helt klart dags att testa. 

Frisbee finns att hyra på Destination Lofsdalen & Fjällanläggningen.