Lofsdalen Home

UPPVALLEN

I det naturnära området Uppvallen ligger flera familjära fjällstugor. Stugorna är privatägda och därmed personliga med hög mysfaktor. Här på Uppvallen har du naturen precis utanför dörren och nära till flera längdspår och skoterleder. Till liftsystemet och bycentrum med butiker och restauranger är det ca 3-5 km med bil.

Uppvallen, Björnen 12

Trevlig stuga med 8 bäddar i tre sovrum + loft. Utrustad med bastu, braskamin, diskmaskin och motorvärmaruttag. Tillåter husdjur.

Uppvallen, Ljungbacken 23

Nybyggd, exklusiv fjällstuga med 8+3 bäddar fördelade i fyra sovrum. Stugan är väl planerad med noga utvalt material av hög kvalité. Fin terrass i söderläge med spa-bad.

Uppvallen, Lodjuret 5

Mysig stuga med 4 bäddar i två sovrum. Stugan har bastu, braskamin och en mindre diskmaskin. Parkering och motorvärmaruttag finns intill stugan.

Uppvallen, Lodjuret 8

Trevlig stuga med 6 bäddar i tre sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, diskmaskin, terrass och motorvärmaruttag.

Uppvallen, Lövsångaren 7

Trevlig stuga med 6+2 bäddar i tre sovrum. I stugan finns bastu, braskamin och diskmaskin. Tillhörande parkering med motorvärmaruttag.

Uppvallen, Mården 4

Mysig stuga med 8 bäddar i tre sovrum. Stugan har bastu och terrass i söderläge. Parkering med motorvärmaruttag finns intill stugan.

Uppvallen, Mården 10

Familjär stuga med 6 bäddar i tre sovrum. Stugan har bastu, braskamin, tvättmaskin och terrass i söderläge. Parkering med motorvärmaruttag finns.

Uppvallen, Renen 6

Familjär stuga med 8 bäddar i tre sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, diskmaskin, skid/cykelbod och motorvärmaruttag. Tillåter husdjur.

Uppvallen, Vesslan 5

Stor stuga med 14 bäddar i sex sovrum. Utrustad med bastu, braskamin, diskmaskin, tvättmaskin, skid/cykelbod, terrass, grill och 2 motorvärmaruttag.